Tijn:

De bijles bij Gerda heeft mij enorm geholpen met mijn wiskunde. Van een 4 gemiddeld naar een 8.1 halen op mijn examen heeft daar toe geleid. 

De bijlessen waren heel erg nuttig in de tijd voor het leren van mijn examens.  Maar ook voor bij mijn toetsweken waardoor mijn wiskunde cijfers alleen nog maar 7ens werden. Al met al wil ik Gerda erg bedanken voor deze bijlessen !

Ella:

"ik vond de bijles van gerda erg waardevol: ze is heel gestructureerd, ze heeft heel veel geduld en kan alles heel goed uitleggen.

ik heb er erg veel aan gehad ! "

 

Sem:

hoi gerda,

heel erg bedankt voor alle bijlessen, het heeft me erg goed geholpen. door corona is het niet verstandig dat ik iets langs kom brengen, daarom stuur ik je deze bedankkaart. hele fijne vakantie nog.

met vriendelijke groet, 

Sem

 

Anna:

Hoi Gerda,

Ik sluit dit jaar af met een 7,2 voor wiskunde gemiddeld, en met dit cijfer ben ik hartstikke tevreden. De bijles heeft mij  heel erg geholpen dus hartstikke bedankt voor alle goede hulp en de fijne leeromgeving !

 

Azaar:

Ik ben geslaagd  met een 8,5 voor wiskunde. Heel erg bedankt voor de tijd en geduld die u in mij heeft gestoken. U heeft mij in een paar weken ongelooflijk erg geholpen. Nogmaals bedankt.

 

Bieke:

Bedankt voor de bijles. Dankzij jou ben ik voor het eerst een voldoende komen te staan op mijn eindlijst. Ik ben je heel dankbaar voor je hulp.

 

Isa:

 Mijn bijlessen heb ik altijd heel erg prettig gevonden! Hele duidelijke uitleg met goede voorbeelden. Door de bijles zijn mijn cijfers voor wiskunde en economie erg omhoog gegaan en ik heb er heel erg veel aan gehad!

 

Daan:

 De afgelopen zes jaar heb ik bijles gevolgd bij Gerda. Voor de vakken: wiskunde, economie, rekenen en Begroten en Budgetteren. Zonder haar begeleiding was ik nooit gekomen waar ik nu ben. Mede dankzij haar lessen heb ik mijn VMBO diploma en MBO diploma gehaald! Gerda geeft op een duidelijke manier les en leert je gestructureerd te werken. Ze is daarbij geduldig en vasthoudend. Ze legt het net zo lang uit tot dat je het begrijpt. Gerda nogmaals bedankt voor alles. Als je bijles nodig hebt voor deze vakken dan moet je bij Gerda zijn.

 

Femke:

 Ik wil je heel erg bedanken voor je goede uitleg van de afgelopen 5 jaar! Zonder jou had ik nooit 7,0 gemiddeld gestaan voor wiskunde in mijn examenjaar. Ik ga je zeker aanraden bij mensen die bijles nodig hebben. Alsnog heel erg bedankt.

 

Anne:

 Ik had altijd het idee te weten wat mijn slechte vakken waren. Economie en Wiskunde waren lastig en daarbij ook totaal niet leuk. Kortom, ik had bijles nodig om het niveau te kunnen bijbenen. Ik ben begonnen met bijles bij Gerda aan het begin van het jaar en zij heeft mij op een hele prettige, duidelijke en vooral gestructureerde manier geholpen. Deze lessen hebben mij zelfs zodanig ver gebracht dat ik inmiddels kan zeggen dat wiskunde en economie niet meer mijn slechte vakken zijn. Beter gezegd: Ik kan het nu omdat ik het begrijp en daarmee wordt het nog leuk ook! Dank voor alle goede bijlessen en de daarmee behaalde eindresultaten.

 

Maureen:

 Ik ben geslaagd met een 7,3 voor wiskunde en een 6 voor economie. En dat komt allemaal door jou! Heel erg bedankt voor die drie jaar.

 

Acelya:

 Hallo mevrouw, echt heel erg bedankt voor alles wat je uitgelegd hebt. Ik heb een 7,2 voor wiskunde gehaald en ben er wel blij mee. Groetjes Acelya.

 

Céline:

 Ik ben Céline en ben dit jaar geslaagd voor mijn Havo diploma.. met een dikke 7 voor wiskunde!

 

Rekenen was altijd al een zwak punt op de basisschool en op de middelbare werd het bij wiskunde niet beter. Toen ik alleen onvoldoendes haalde ben in het 2e jaar op bijles gegaan. En het heeft echt zijn vruchten afgeworpen! Een keer in de week kwam ik langs en voor toetsen nog een of twee keer extra. Door de bijles heb ik mijn cijfer echt heel erg kunnen opkrikken. De uitleg was altijd duidelijk, en als het dat niet meteen was dat het wel de tweede of derde keer. Zeker een aanrader!

 

Lois:

 Hallo, Ik ben Lois en ben net geslaagd voor mijn Havo diploma. Wiskunde was altijd al mijn slechtste vak al in het eerste jaar van de middelbare school haalde ik veel onvoldoendes. Vanaf het tweede leerjaar heb ik bijles gehad bij instituut van Bergen en mijn cijfers verbeterden op den duur. De grootste vooruitgang vond voor mij plaats in de laatste twee jaar van de Havo, ik kreeg beter door hoe ik mijn schoolwerk moest plannen en dankzij de bijlessen heb ik geen één onvoldoende voor wiskunde meer gehaald. Uiteindelijk heb ik voor mijn eindexamen zelfs een 8.4 gehaald! Door de persoonlijke en juiste begeleiding hebben de lessen dus zeker effect gehad.